Våre kongresser:

TravelProfessionals AS arrangerer fellesreiser for foreninger og bransjeorganisasjoner til store internasjonale kongresser i Europa, USA, Sør-Amerika og Østen. Vi i TravelProfessionals har vært leverandør til legemiddelindustrien siden 1990, og vi har derfor avtaler med alle de store bransjeorganisasjonene som arrangerer disse kongressene. Vi leverer komplette reiseløsninger til spesialistforeninger, sykehus og til legemiddelindustrien til ca. 50 kongresser årlig.  På forespørsel fra organisasjonene så kan vi legge opp interne faglige møter, fellesmiddager «norsk aften».

 

Onkologi kongresser

Hjerte kongresser

Eular 2019

Eular 2020

Vi skreddersyr nettsider for administrasjon og oppfølging av påmeldinger, og kan også kan organisere avhenting, levering av kongressmateriell, adgangskort og så videre.

Prisene i forbindelse med en lang rekke kongresser er ofte meget høye, fordi kongressen har så mange deltakere at det blir mangel på rom på hotellene med best beliggenhet. Vi kjenner alle kongressbyene hvor de store kongressene arrangeres, og vi kan gjennom våre kontakter plukke de hotellene som har best beliggenhet, enten man kan gå til kongress senteret, eller man tar annen type transport. Stort sett handler vi alltid direkte med hotellene, da dette gir en bedre pris og sikkerhet, enn om man kjøper via housing-byrået og sekretariatet for kongressen.

Novartis, Amgen, Roche Norge, GlaxoSmithKline, Boehringer Ingelheim, Janssen-Cilag, Pfizer, Sanofi-Aventis, Nycomed Pharma, Boehringer Ingelheim, Schering og Schering Plough har alle benyttet våre tjenester til sine kongressreiser til utlandet.

TravelProfessionals AS har en samarbeidsavtale med Norsk Onkologisk forening.

TravelProfessionals AS arrangerer årlig også kongresser innenfor en lang rekke spesialiteter.

Travelprofessionals AS arrangerer også årlige turer til tannlegekongressene, FDI og GNYDM