ASCO kongressen 29 mai -> 2 juni 2020 i Chicago

TravelProfessionals AS - Kongress har gleden av å presentere et felles norsk turprogram til årets ASCO kongress som finner sted i Chicago 29 mai til 2. juni 2020.

TravelProfessionals AS har overtatt virksomheten til CongressPartner som har vært en av Norges mest erfarne arrangører av kongressreiser gjennom mange år. Vi arrangerer årlig et stort antall reiser for norske bedrifter og foreninger. Reiser du med oss er du i trygge hender under hele reisen. 

 

 

 

Chicago

Du kan delta på våre fellesavganger eller vi kan spesialsy et eget reiseopplegg etter dine ønsker.

Vi har plukket ut to gode hoteller med meget sentral beliggenhet i Chicago, i området nederst av Michigan Avenue. Herfra har man gåavstand til restauranter, butikker m.m., samt at shuttlebussene som går til kongress senteret stopper rett ved hotellene.

I Chicago anbefaler vi ikke å bo ved kongress senteret da det ligger 10 – 15 minutter med buss fra sentrum.

Fly med SAS

Vi har valgt å tilby en fly løsning med SAS i år, da denne for øyeblikket er den raskeste og billigste løsningen mellom Norge og Chicago. Man kan benytte avganger fra Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Bergen.
Man flyr direkte fra disse byene til København, hvor det er ett kort stopp før turen går videre til Chicago. Vi gjør oppmerksom på at etterspørselen er stor i forbindelse med ASCO og man bør derfor være raskt ute. 

 

Embassy Suites Chicago - Downtown/Magnificent Mile

Embassy Suites har en perfekt beliggenhet 1 kvartal fra Magnificant Mile og 3 minutter å gå til strandpromenaden og Navy Pier som har et fantastisk utvalg av restauranter. Hotellets har store rom, satellitt-TV, skrivebord, aircondition.og gratis Wifi. Buffetfrokost er inkludert i prisen.

Nærmeste shuttlebuss stopp til kongress senteret er ett kvartal, ca. 120 meter fra hotellet.
Hotellet har innendørs svømmebasseng, trenings senter, 2 gode restauranter, samt 2 meget hyggelige barer. Alle rom er røykfrie.

Pakkepris Embassy Suites Magificant Mile: 39.795.- per person i enkeltrom.
Tillegg for ledsager: 8980,-

Doubletree by Hilton Downtown

Hotellet ligger 6 minutters gange fra stranden, og hotellet ligger midt i Chicago sentrum, innen 5 minutters gange fra kjente Magnificent Mile, og tilbyr et utendørsbasseng og 2 restauranter.  
Alle de moderne rommene på DoubleTree by Hilton Chicago Magnificent Mile har minibar, kaffekoker, iPod-dokk og gratis badeprodukter.

Magnificent Mile DoubleTree kan skilte med et velutstyrt treningsstudio og en concierge-skranke.  Restauranten Markethouse serverer sesongbasert lokal mat til frokost hver dag.

Einstein Bros Bagels er stedet for en kaffe eller frokost for folk i farten.

Du finner Millennium Park under 1,5 km fra hotellet. 

Pakkepris på Palmer House Hilton: 36.595,- per person i enkeltrom.
Tilegg for ledsager: 8980,-

Reisen inkluderer

  • Basispakken inkluderer:

  • Fly SAS Trondheim/Oslo – Chicago t/r i turistklasse

  • Dagens flyavgifter og lokale avgifter (per jan. 2019)

  • 5 netter på valgt hotell i enkeltrom eller dobbeltrom.

  • Buffetfrokost Embassy Suites eller kontinental på Doubletree Hilton

  • Transport mellom flyplass og hotell

  • Fyldig reiseinformasjon

  • Registrering kommer i tillegg til pakkeprisen