Eular kongressen 13-16.juni 2018 Amsterdam

TravelProfessionals AS - Kongress har gleden av å presentere et felles norsk turprogram til årets EULAR kongressen som finner sted i Amsterdam 13.juni til 16. juni 2018.

TravelProfessionals AS - Kongress har vært en av Norges mest erfarne arrangører av kongressreiser gjennom mange år. Vi arrangerer årlig et stort antall reiser for norske bedrifter og foreninger. Reiser du med oss er du i trygge hender under hele reisen. 

Flyalternativer

Du kan delta på våre fellesavganger eller vi kan spesialsy et eget reiseopplegg etter dine ønsker.

Vi har plukket ut to gode hoteller med meget sentral beliggenhet, hvor Holiday Inn kun min å spasere fra RAI kongress senter, mens Pulitzer hotellet ligger i sentrum av Amsterdam i kort avstand fra Damrak, hvor det går trikk ut til RAI, som tar ca. 10 minutter.

Vi har valgt å tilby fly løsning med KLM fra Trondheim/Bergen/Stavanger, Sandefjord og Kristiansand, mens vi har seter med SAS og KLM fra Oslo. Man flyr direkte fra disse byene til Amsterdam, med en kort transfer til hotellene. Det er stor etterspørselen under EULAR, vær derfor raskt ute med å sikre seg plass. Skulle ditt alternativ bli utsolgt, vil vi uansett når du bestiller finne den beste løsningen for deg basert på hvor du reiser fra og hvilke priser som er tilgjengelig.

Fly alternativ (forbehold om endringer):

 

Utreise med KLM er :

Reise 13. juni

avreise Trondheim, KL 1172     06.00
ankomst Amsterdam                  08.15

 

 

 

 

 

Hjemreise med KLM er :

Reise 16. juni

avreise Amsterdam, KL 1177           20.45
ankomst Stockholm                          22.50

 

 

Fra Oslo

Avreise Oslo, KL 1142             09.20

Ankomst Amsterdam                11.10

 

 

 

 

 

 

Til Oslo

Avreise Amsterdam, KL1141          14.25

Ankomst Oslo                                  15.20

Hotell Holiday Inn

 

Holiday Inn Amsterdam ****
https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/ amsterdam/amsnt/hoteldetail

Holiday Inn Amsterdam Hotel ligger 12 min fra Schiphol lufthavn og en 15-min med metro fra Dam, og tilbyr en salongbar, en restaurant, et treningsstudio samt boenheter med gratis Wi-Fi. Du finner messe- og kongressenteret Amsterdam RAI kun 8 – 9 min gange unna.
Blant de 264 romslige og lyse hotellrommene finner du nyoppussede Standard-rom og Executive-rom med byutsikt.
Du kan nyte en kopp Starbucks-kaffe i Open Lobby Bar, etterfulgt av et nylaget måltid fra Open Lobby Restaurant, som tilbyr en middagsmeny hele dagen. Hotellet har leiesykler til sine gjester. Treningsstudioet er døgnåpent. Du finner Amstelpark rett over gaten.

Hotell Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam *****

https://www.pulitzeramsterdam.com/

 

Det nyrenoverte luksushotellet Pulitzer Amsterdam består av 25 sammenhengende kanalhus fra 1600- og 1700-tallet, og ligger langs de kjente kanalene Prinsengracht og Keizersgracht. Wi-Fi er gratis.

Hotellet kombinerer tradisjonell og moderne nederlandsk design, og tilbyr 225 unike rom. Rommene har vintage-telefon, utstyr for å reparere sykler og badeprodukter fra Le Labo. Hotellet ble totalrenovert i 2016.

Den nye eksklusive restauranten Jansz holder åpent hele dagen, og serverer mat tilberedt med ingredienser av høy kvalitet. Her kan du nyte moderne og klassiske retter med en nederlandsk vri. Lobbyen og hagekafeen Pause er et sted å lade batteriene med utsikt over garden. Pulitzer's Bar har også fått ny innredning, og tilbyr cocktailer i en elegant og intim atmosfære.

Basispakken

Basispakken inkluderer:         

-          Flyreise med KLM Trondheim/Oslo/Bergen – Amsterdam t/r i turistklasse.

-          Alle dagens flyavgifter og lokale avgifter (per febr. 2018)

-          3 netter på valgt hotell i enkeltrom eller dobbeltrom

-          Buffetfrokost inkludert på begge hotel

-          Transport mellom flyplass og hotell

-          Fyldig reiseinformasjon

 

Pris per person i enkeltrom                           NOK 16.790.- Holiday Inn Amsterdam ****

Pris per person i enkeltrom                           NOK 16.990.- Pulitzer Amsterdam *****

Pris for ledsager                                               NOK  7.980.-

 

Registrering frem til 16. mai 2018 er 845 EUR, registrering kommer i tillegg til basispakken

Våre vilkår

Våre vilkår

De fleste reiseforsikringer har i dag egen avbestillingsforsikring som gjelder ved
sykdom og/eller død i nærmeste familie. Vi anbefaler at man sjekker om en slik avbestillingsforsikring er inkludert. Ved bruk av en eventuell avbestillingsforsikring vil TravelProfessionals AS fakturere administrasjonsgebyr på kr 1000,- per person.

 

Bestilling og betalingsinformasjon

Vi gjør oppmerksom på at vi har begrenset antall rom på de enkelte hotellene i programmet. Bestillingene er derfor basert på ”first come, first serve”. Skulle det hotellet du har valgt, ha blitt utsolgt vil vi umiddelbart ta kontakt å tilby deg et alternativt hotell. Så snart vi har mottatt din bestilling sender vi ut en skriftlig bekreftelse til deg. Du kan da holde rommet kostnadsfritt frem til 1. mars. Senest 5 dager etter bestilling blir det sendt en faktura for innbetaling av depositum. Din bestilling er ikke garantert før vi har mottatt depositum. Depositumet er på kr 12.500,- per person eventuell tidlig registrering på kongressen kommer i tillegg. Ved bestilling etter 1. mars vil hele beløpet bli fakturert samlet. Forbehold om endringer utenfor vår kontroll; valuta, tidsendringer og lignende.
 

Avbestillingsregler

Innbetalt depositum er ikke refunderbart. Registrering til kongressen er ikke refunderbart
Mindre enn 3 måneder før avreise, belastes 50 % av turens totale kostnad
Mindre enn 2 måned før avreise, belastes 80 % av turens totale kostnad
Mindre enn 31 dager før avreise, belastes 100 % av turens totale kostnad

 

Om oss:

TravelProfessionals AS er en av Norges mest erfarne arrangører av messe og kongressreiser.

Vi arrangerer årlig et stort antall reiser for norske bedrifter og foreninger. Reiser du med oss er du i trygge hender under hele reisen. Du kan enten delta på våre fellesavganger eller vi kan spesialsy et eget reiseopplegg etter dine ønsker. Vi har plukket ut gode hoteller med meget sentral beliggenhet i forhold til kongressen.

 

Ønsker du andre kongresser så ta gjerne kontakt med oss