Om Oss

TravelProfessionals AS har hovedkontor i Grimstad. .
Selskapet utvikler seg stadig og vi håper å utvide våre aktiviteter ytterligere i løpet av 2020. Vi har et stort nettverk som jobber med å sette sammen de beste løsningene for våre grupper som skal reise til USA og Canada. Utover dette så har vi flere samarbeidspartnere som representerer oss i flere Europeiske land, som Sveits, Spania, Italia, Frankrike og Storbritannia. Dette gjør at vi til enhver tid holder oss oppdatert på det som skjer i Europa og USA.

Alle våre ansatte har mange års erfaring på å sette sammen og produsere turer av høy kvalitet. Vi har alle nødvendige nettverk, slik at vi til enhver tid kan kvalitetssikre våre produkter slik at du som kunde kan føle deg trygg når du reiser med oss.

Hoteller

Vi har et tett samarbeide med de store hotellkjedene i Norge og Skandinavia. Internasjonalt jobber vi direkte med kjeder som ACCOR, Marriott, Radisson, NH Hotels, Melia, Hilton m.flere. Det betyr at om du bestiller hotell gjennom oss så er det ingen fordyrende mellomledd som gjør at prisene blir høyere enn nødvendig.

Restauranter

Vi har avtaler som gjør at vi jobber direkte med et stort antall restauranter i USA, Europa, Fjerne Østen og Oceania. Gjennom vårt tette samarbeide med en lang rekke personer i restaurant og kokkebransjen får vi hele tiden oppdateringer på hva som er det siste og beste i restaurantverdenen.

Vårt nettverk står alltid til disposisjon om dere ønsker å ha et privat event eller andre spesialløsninger når det gjelder mat, vin, nattklubber m.m.

Spesial eventer

Vi har tilgang til en lang rekke norske og internasjonale artister som kan være med å sette sitt preg på det arrangementet du ønsker å ha for dine ansatte, dine kunder eller andre typer grupper.

Vi har inngått en eksklusiv avtale med verdens største underholdnings selskap som har show i byer som Las Vegas, New York og London. Vi kan derfor tilby alle typer billetter til "Cirque de Soleil" sine show verden over. Vi kan også ordne lukkede show for større grupper.

Utover dette kan vi i dag også tilby billetter til en lang rekke store sports arrangement, billetter til Champions League, NHL, konserter med store internasjonale artister samt Formel 1 løp over hele verden.