Våre messer:

TravelProfessionals arrangerer fellesreiser for bedrifter, foreninger og bransjeorganisasjoner til store internasjonale messer i Europa, USA, Sør-Amerika og Østen. TravelProfessionals har levert messereiser til en lang rekke bedrifter i mange bransjer helt siden 1990, og vi har derfor avtaler med alle de store bransjeorganisasjonene som arrangerer messene.. Vi leverer komplette reiseløsninger til bedrifter og organisasjoner til et 30 talls messer årlig.  På forespørsel fra våre kunder kan vi legge opp interne faglige møter, fellesmiddager m.m.

 

Mat messer

Messer i Europa

Ved spesielle messer kan vi skreddersy nettsider for administrasjon og oppfølging av påmeldinger, og kan også kan organisere avhenting, levering av messemateriell, adgangskort og så videre.

Prisene i forbindelse med en lang rekke messer er ofte meget høye, fordi messene har så mange deltakere at det blir mangel på rom på hotellene med best beliggenhet. Vi kjenner alle messebyene hvor de store messene arrangeres, og vi kan gjennom våre kontakter plukke de hotellene som har best beliggenhet, enten man kan gå til kongress senteret, eller man tar annen type transport. Stort sett handler vi alltid direkte med hotellene, da dette gir en bedre pris og sikkerhet, enn om man kjøper via housing-byrået og sekretariatet for kongressen.

Din Baker, Norgesmøllene, ASKO, BAMA, TINE, Oslo Metropolitan Area, Ratio, OSU, Oslo Kommune, Intersport m.fl har alle benyttet våre tjenester til sine messereiser til utlandet.

Travelprofessionals arrangerer også årlige turer til  MIPIM i Cannes og CES messen i Las Vegas m.fl